«Φθάνει» η κακοκαιρία «BORA»: Θα φέρει μαζί της χιόνια; Έτσι θα επηρεάσει την Κύπρο

«Φθάνει» η κακοκαιρία «BORA»: Θα φέρει μαζί της χιόνια; Έτσι θα επηρεάσει την Κύπρο

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν και πάλι το νησί μας αλλά αυτή τη φορά με μικρότερη ισχύ.

Τα φαινόμενα από την κακοκαιρία «BORA», αναμένεται να γίνουν πιο έντονα από το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Ο ανώτερος μετεωρολογικός λειτουργός, Μιχάλης Μούσκος, μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε ότι «οι καταιγίδες θα έχουν ισχύ 12 ώρες με δυνατότητα ανανέωσης της προειδοποίησης ανάλογα το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός».

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «ουσιαστικά το σύστημα αυτό θα ρίξει αρκετά τη θερμοκρασία».

Ερωτηθείς εάν η κακοκαιρία «BORA» θα φέρει μαζί της και χιόνια, ο κύριος Μούσκος επισήμανε ότι «όσο αφορά τα ορεινά δεν αναμένουμε χιονόπτωση, δεν είναι κρύο το σύστημα αυτό».

«Θα μας επηρεάσει και Τρίτη αλλά και Τετάρτη σε κάποιες περιοχές ενώ από την Πέμπτη και μετά θα εξασθενήσει σχεδόν τελείως. Θα υπάρχουν και κάποια φαινόμενα τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή αλλά πολύ πιο μεμονωμένα. Μετά την Τετάρτη θα έχουμε και άνοδο της θερμοκρασίας όπου θα επανέλθουμε κοντά στη μέση τιμή, δηλαδή 19-20 βαθμούς, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE