Μουσικός στην Ελλάδα κατήγγειλε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του για απειλές και βία κατά του γιου τους - «Θα σας σκοτώσω, θα σας θάψω όλους»

Μουσικός στην Ελλάδα κατήγγειλε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του για απειλές και βία κατά του γιου τους - «Θα σας σκοτώσω, θα σας θάψω όλους»

Μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του, αστυνομικού, για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, υπέβαλε χθες Τρίτη (3/12) ένας μουσικός στην Άρτα, κατηγορώντας την γυναίκα ότι κακομεταχειρίζεται και χτυπά τον γιο τους και ότι απειλεί και τον ίδιο με φράσεις όπως «θα σε σκοτώσω».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο άνδρας, στην έγκληση που υπέβαλε, κατήγγειλε πως η πρώην γυναίκα του, υπαρχιφύλακας, στις 18 Νοεμβρίου, χτύπησε τον γιο τους, (του οποίου έχει την επιμέλεια) με το χέρι στο κεφάλι με αποτέλεσμα να περιέλθει το παιδί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και επί μία εβδομάδα να μην είναι σε θέση να πάει στο σχολείο.

Παράλληλα ο άνδρας πρόσθεσε πως η γυναίκα, σε καθημερινή βάση, φωνάζει έντονα στο παιδί για να το φοβίσει και, ενίοτε, το χτυπά, ενώ περιέγραψε πως ενώπιον του παιδιού έχουν λάβει χώρα έντονοι τσακωμοί μεταξύ της μητέρας του και των εκάστοτε συντρόφων της.

Τέλος ο άνδρας σημείωσε πως η αστυνομικός επί μια 10ετία τον βρίζει και τον απειλεί με φράσεις όπως «θα σε σκοτώσω, θα σε καταστρέψω, θα σας θάψω όλους», προσθέτοντας πως η τελευταία απειλή σε βάρος του έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν τον απείλησε δια τηλεφώνου με τη φράση «θα σου ανοίξω τρύπα 9 χιλιοστά ανάμεσα στα μάτια, τώρα που πήρα και όπλο».

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.