Τον «έκαψε» μαρτυρία: Χειροπέδες σε 51χρονο για μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Τον «έκαψε» μαρτυρία: Χειροπέδες σε 51χρονο για μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Σε δεύτερη σύλληψη σχετικά με μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που κατασχέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, στη Λευκωσία, προχώρησε χθες η Αστυνομία. Πρόκειται για 51χρονο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

 Η μεγάλη ποσότητα κάνναβης, είχε εντοπιστεί, σε αυτοκίνητο, που ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ, στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, σε δρόμο της Λευκωσίας. Συνολικά εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, μεικτού βάρους 22 κιλών και 838 γραμμαρίων. Οδηγός του οχήματος ήταν 29χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 51χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Το απόγευμα χθες ο 51χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE