Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Λόγω της βλάβης για την οποία η κυβέρνηση ενημερώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λίβανο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, «η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μετατίθεται για τις αμέσως προσεχείς ημέρες».
Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας το κυβερνητικό αεροσκάφος υπέστη τεχνική βλάβη και δεν καθίσταται εφικτό να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ταξίδι του Πρωθυπουργού στον Λίβανο.
Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μετατίθεται για τις αμέσως προσεχείς ημέρες.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




