Βλάβη στο κυβερνητικό αεροσκάφος στην Ελλάδα - Αναβλήθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λίβανο

Βλάβη στο κυβερνητικό αεροσκάφος στην Ελλάδα - Αναβλήθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λίβανο

Ανατροπή με το προγραμματισμένο για σήμερα ταξίδι του πρωθυπουργού στον Λίβανο, καθώς όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 8 το πρωί υπήρξε βλάβη στο κυβερνητικό αεροσκάφος.

Λόγω της βλάβης για την οποία η κυβέρνηση ενημερώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λίβανο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, «η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μετατίθεται για τις αμέσως προσεχείς ημέρες».

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας το κυβερνητικό αεροσκάφος υπέστη τεχνική βλάβη και δεν καθίσταται εφικτό να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ταξίδι του Πρωθυπουργού στον Λίβανο.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μετατίθεται για τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.