Έριξαν χειροβομβίδα έξω από οικία 63χρονης στη Λεμεσό - Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση

Έριξαν χειροβομβίδα έξω από οικία 63χρονης στη Λεμεσό - Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από οικία στην περιοχή Τσιρείου, στη Λεμεσό. Όπως διαπιστώθηκε, οφειλόταν σε χειροβομβίδα που ρίφθηκε στην μπροστινή βεράντα. 

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, την υπόθεση κατήγγειλε, λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί, η 63χρονη συνταξιούχος ιδιοκτήτρια της οικίας, και μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, από πυροτεχνουργό της Αστυνομίας, η έκρηξη οφειλόταν σε αμυντική χειροβομβίδα, η οποία ρίφθηκε στην μπροστινή βεράντα της οικίας.

Από τις εξετάσεις και μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα.

Η σκηνή φωτογραφήθηκε και διάφορα τεκμήρια παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.