Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν θέλω παιδί. Ο σύζυγός μου είναι συμβιβασμένος»

Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν θέλω παιδί. Ο σύζυγός μου είναι συμβιβασμένος»

«Δεν ήταν ποτέ επιθυμία μου να γίνω μητέρα. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι στραβό συμβαίνει με εμένα.»

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στην εφημερίδα «Weekend» και τη Μαριέττα Φρύδα και εκμυστηρεύτηκε πιο προσωπικές της σκέψεις, όπως αυτές σχετικά με τη μητρότητα.

Έχεις φτάσει στα 46. Νιώθεις το έχεις χάσει το τρένο της μητρότητας; Νιώθεις ότι θα μπορούσες να γίνεις μαμά;

Δεν ήταν ποτέ επιθυμία μου να γίνω μητέρα. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι στραβό συμβαίνει με εμένα. Ξέρω ότι υπάρχουν μεγαλύτερες γυναίκες που απέκτησαν παιδιά, αλλά ήταν ο μεγάλος τους καημός. Μετά κατάλαβα ότι δεν είμαστε όλες γεννημένες για να γίνουμε μητέρες. Και ο σύζυγος μου είναι συμβιβασμένος με τη μη επιθυμία μου για ένα παιδί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE