Επεισόδια στο «Alpha Mega»: Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο - Οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου

Επεισόδια στο «Alpha Mega»: Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο - Οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου

Άλλο ένα πρόσωπο, που αναζητείτο για τα επεισόδια που προκλήθηκαν την Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου, στο στάδιο Alpha Mega, στη Λεμεσό, μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού και Εθνικός Άχνας, εντόπισε η Αστυνομία.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε την Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου, 2024 και κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα που αφορούν στον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους. Αυτός αναμένεται να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί αριθμό υπόπτων προσώπων, φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE