Σε μεταγενέστερο χρόνο οι έρευνες εντός της μονάδας αφαλάτωσης που κάηκε - Ο λόγος

Σε μεταγενέστερο χρόνο οι έρευνες εντός της μονάδας αφαλάτωσης που κάηκε - Ο λόγος

Σε μεταγενέστερο χρόνο αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες εντός της καμένης μονάδας αφαλάτωσης στα Κούκλια για τα ακριβή αίτια.

Όπως αναφέρει σε ενημέρωσή του ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Μιχάλης Νικολάου, «σε σημερινή σύσκεψη εκπροσώπων της Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλων κρατικών υπηρεσιών, κατόπιν αξιολόγησης της υπάρχουσας επικίνδυνης κατάστασης του κτηρίου, αποφασίστηκε όπως για λόγους ασφαλείας, η λεπτομερής εξέταση της σκηνής προς εξακρίβωση της αιτίας που προκάλεσε την πυρκαγιά, διενεργηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο».

«Η σκηνή θα παραμείνει αποκλεισμένη υπό αστυνομική φρούρηση», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE