Στην εντατική ο 13χρονος που τραυματίστηκε στη Ρόδο κάνοντας το Superman Challenge – «Έφυγε με την πίσω πλευρά του κεφαλιού»

Στην εντατική ο 13χρονος που τραυματίστηκε στη Ρόδο κάνοντας το Superman Challenge – «Έφυγε με την πίσω πλευρά του κεφαλιού»

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ παραμένει ο 13χρονος που τραυματίστηκε στη Ρόδο κάνοντας το Superman Challenge για το TikTok.

Ο μαθητής προσπάθησε, στη διάρκεια του διαλείμματος να μιμηθεί τη χαρακτηριστική κίνηση του υπερήρωα όταν πετάει και κατέληξε στο πάτωμα.

«Συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα. Προφανώς τα παιδιά δε στήριξαν καλά τα χέρια τους και ο μικρός έφυγε με την πίσω πλευρά του κεφαλιού του και κατέληξε στο πάτωμα» λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Καλλιθέας στη Ρόδο, μιλώντας στον Alpha.

Το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου διασωληνώθηκε γιατί η θλάση που υπέστη στον εγκέφαλο, του προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις.

Οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του 13χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.