Στην εντατική ο 13χρονος που τραυματίστηκε στη Ρόδο κάνοντας το Superman Challenge – «Έφυγε με την πίσω πλευρά του κεφαλιού»

Στην εντατική ο 13χρονος που τραυματίστηκε στη Ρόδο κάνοντας το Superman Challenge – «Έφυγε με την πίσω πλευρά του κεφαλιού»

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ παραμένει ο 13χρονος που τραυματίστηκε στη Ρόδο κάνοντας το Superman Challenge για το TikTok.

Ο μαθητής προσπάθησε, στη διάρκεια του διαλείμματος να μιμηθεί τη χαρακτηριστική κίνηση του υπερήρωα όταν πετάει και κατέληξε στο πάτωμα.

«Συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα. Προφανώς τα παιδιά δε στήριξαν καλά τα χέρια τους και ο μικρός έφυγε με την πίσω πλευρά του κεφαλιού του και κατέληξε στο πάτωμα» λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Καλλιθέας στη Ρόδο, μιλώντας στον Alpha.

Το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου διασωληνώθηκε γιατί η θλάση που υπέστη στον εγκέφαλο, του προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις.

Οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του 13χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE