Πέντε αραβικά κράτη μαζί με Ιράν, Τουρκία και Ρωσία ζητούν πολιτική λύση στη Συρία

Πέντε αραβικά κράτη μαζί με Ιράν, Τουρκία και Ρωσία ζητούν πολιτική λύση στη Συρία

Πέντε αραβικές χώρες μαζί και το Ιράν, η Τουρκία και η Ρωσία, δήλωσαν το Σάββατο ότι χρειάζεται πολιτική λύση για να σταματήσουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις και να προστατευτούν οι άμαχοι στη Συρία.

Σε κοινή δήλωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Υπουργοί Εξωτερικών των χωρών αυτών μετά τη συνάντησή τους στη Ντόχα, τόνισαν ότι η κρίση στη Συρία συνιστά απειλή για την περιφερειακή και τη διεθνή ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE