Προσοχή: Καταζητείται o 21χρονος Λούκας για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Προσοχή: Καταζητείται o 21χρονος Λούκας για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία καταζητεί τον Λούκα Ιωσήφ, 21 ετών από τη Λευκωσία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορούν τα αδικήματα της απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τα οποία διαπράχθηκαν στις 7/12/2024 στη Λευκωσία.

Η υπόθεση αφορά τον εντοπισμό χθες βράδυ σε περιοχή της Λευκωσίας, τραυματισμένου άντρα ηλικίας 46 ετών.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, με τραύματα στα πόδια.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, χθες βράδυ (γύρω στις 10.30), ενώ ο 46χρονος βρισκόταν σε πεζοδρόμιο έξω από την οικία του, οδηγός έστρεψε το αυτοκίνητο εναντίον του, τον κτύπησε και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, ο οποίος καταζητείται βάσει δικαστικού εντάλματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 2280222 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE