Τα «γαλλικά» της «Ελένης Βλαχάκη» κόστισαν στον ΑΝΤ1 Κύπρου 4 χιλιάδες ευρώ

Τα «γαλλικά» της «Ελένης Βλαχάκη» κόστισαν στον ΑΝΤ1 Κύπρου 4 χιλιάδες ευρώ

Δεν φαίνεται να μαθαίνουν από τα λάθη τους, στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Μετά από 15 χρόνια παρακαλώ, προβολής της επιτυχημένης σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης που όλοι αγαπήσαμε ο ΑΝΤ1 δεν έχει μάθει από τα λάθη του.

Αφού για ακόμα μια φόρα η Αρχή Ράδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο στο κανάλι 4 χιλιάδες ευρώ γιατί ακούστηκαν απρεπείς εκφράσεις ως συνήθως από την «Ελένη» εντός οικογενειακής ζώνης.

15 ολόκληρα χρόνια  και ο ΑΝΤ1 δεν σκέφτηκε να κόψει τις χυδαίες (κατά την αρμόδια αρχή) εκφράσεις , με αποτέλεσμα το πρόστιμο να είναι τσουχτερό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE