Τα «γαλλικά» της «Ελένης Βλαχάκη» κόστισαν στον ΑΝΤ1 Κύπρου 4 χιλιάδες ευρώ

Τα «γαλλικά» της «Ελένης Βλαχάκη» κόστισαν στον ΑΝΤ1 Κύπρου 4 χιλιάδες ευρώ

Δεν φαίνεται να μαθαίνουν από τα λάθη τους, στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Μετά από 15 χρόνια παρακαλώ, προβολής της επιτυχημένης σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης που όλοι αγαπήσαμε ο ΑΝΤ1 δεν έχει μάθει από τα λάθη του.

Αφού για ακόμα μια φόρα η Αρχή Ράδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο στο κανάλι 4 χιλιάδες ευρώ γιατί ακούστηκαν απρεπείς εκφράσεις ως συνήθως από την «Ελένη» εντός οικογενειακής ζώνης.

15 ολόκληρα χρόνια  και ο ΑΝΤ1 δεν σκέφτηκε να κόψει τις χυδαίες (κατά την αρμόδια αρχή) εκφράσεις , με αποτέλεσμα το πρόστιμο να είναι τσουχτερό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.