Δίνει μάχη για την ζωή 26χρονος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο - Τον βρήκαν βαριά τραυματισμένο σε εγκαταλειμμένη πολυκατοικία

Δίνει μάχη για την ζωή 26χρονος:  Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο - Τον βρήκαν βαριά τραυματισμένο σε εγκαταλειμμένη πολυκατοικία

Σε κινητοποίηση έχουν τεθεί οι Αρχές μετά από πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε αυλή εγκαταλειμμένης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πληροφορία λήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/12), γύρω στις 21:00, και αφορούσε 26χρονο αλλοδαπός που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος, με τις συνθήκες να παραμένουν άγνωστες.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό  Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες τραυματισμού του, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτός να τραυματίστηκε λόγω πτώσης από ύψος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE