Μιλάτε με τον Υπουργό Νίκο Κουγιάλη στο Facebook; Ίσως να μην είναι ο ίδιος – Καταγγελία στην Αστυνομία

Μιλάτε με τον Υπουργό Νίκο Κουγιάλη στο Facebook; Ίσως να μην είναι ο ίδιος – Καταγγελία στην Αστυνομία

Προσοχή στους χρήστες των social media και ιδιαίτερα στο Facebook. Θορυβήθηκε ο υπουργός και προέβη σε καταγγελία

Σε καταγγελία στην αστυνομία έχει προβεί ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Νίκος Κουγιάλης καθώς διάφορες ιστοσελιδές στο FACEBOOK που φαίνεται να σχετιζονται με τον 'ιδιο δεν σχετίζονται με τον Υπουργό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, το περιοχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ουδεμια σχέση έχει με την πραγματικότητα.Η σελιδα του Υπουργού έχει παραβιαστεί και σχετική καταγγελία έχει γίνει ήδη στην Αστυνομία Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE