«Καταιγίδα» ΑΕΚ! Φιλοδώρησε με ΟΚΤΑΡΑ την ΠΑΕΕΚ και τσέκαρε εισιτήριο για τους «8»

«Καταιγίδα» ΑΕΚ! Φιλοδώρησε με ΟΚΤΑΡΑ την ΠΑΕΕΚ και τσέκαρε εισιτήριο για τους «8»

Καταιγιστική η ΑΕΚ, καθάρισε από νωρίς την υπόθεση πρόκριση επικρατώντας με 8-0 της ΠΑΕΕΚ στην Αρένα και έκλεισε θέση για τους «8» του Κυπέλλου.

Μέχρι το ημίωρο ο δείκτης του σκορ έγραφε 3-0 χάρη στα γκολ του Σουάρεθ στο 16' και του Καμπρέρα στο 22' και το 31'. Η ΑΕΚ συνέχισε να ψάχνει κι άλλα γκολ και στην επανάληψη βρήκε άλλα πέντε με τους Αϊτόρ (51'), Φαράζ (55'), Σολ (68'), Γκάμα (85') και Γκονζάλες να γράφουν το τελικό 8-0.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE