Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) στηρίζει ΕΛΔΥΚ και Εθνική Φρουρά με δωρεά εξοπλισμού

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) στηρίζει ΕΛΔΥΚ και Εθνική Φρουρά με δωρεά εξοπλισμού

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) ενισχύει τη δέσμευσή της για έμπρακτη στήριξη της κυπριακής κοινωνίας και των θεσμών της με την παραχώρηση εξοπλισμού προς την Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) και την Εθνική Φρουρά.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα παρέδωσε στα δύο Σώματα Ασφαλείας πάνω από 200 επαγγελματικές καρέκλες, άριστης κατάστασης, που βρίσκονταν στην κατοχή της. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη φιλοσοφία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) για επαναχρησιμοποίηση υλικών, συμβάλλοντας στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας και των βιώσιμων πρακτικών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιώργος Αγιουτάντης, δήλωσε: «Η Τράπεζά μας στηρίζει με συνέπεια τα Σώματα Ασφαλείας που υπηρετούν με αφοσίωση την πατρίδα. Διαχρονικός στόχος η συμβολή μας στη διατήρηση της σταθερότητας και της ευημερίας της χώρας, ενώ ταυτόχρονα επενδύουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον για την κοινωνία μας.»

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) παραμένει σταθερός εταίρος της κοινωνίας, προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις και δράσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της. Ενέργειες όπως αυτή επιβεβαιώνουν το όραμα της Τράπεζας να αποτελεί αξιόπιστο πυλώνα στήριξης, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για την Κύπρο και τους πολίτες της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.