Πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 66χρονης προέδρου συνδέσμου - Δυσκολεύει το έργο των Αρχών

Πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 66χρονης προέδρου συνδέσμου - Δυσκολεύει το έργο των Αρχών

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της 66χρονης προέδρου συνδέσμου, που ασχολείται με συγκεκριμένη ασθένεια, η οποία συνελήφθη για αδικήματα οικονομικής φύσεως.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Αστυνομία θα διερευνήσει όλα όσα χρειάζεται με σκοπό να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τόνισε επίσης, ότι «ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο η σχετική έρευνα, μετά από καταγγελία που έγινε από Δημόσια Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία φαίνεται να υπήρχαν παραποιήσεις σε τιμολόγια και εμβάσματα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό».

Την ίδια ώρα, δυσκολεύει το έργο των Αρχών το γεγονός ότι πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η 66χρονη συνελήφθη για πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς καταδολίευση, καθώς επίσης και άλλων συναφών αδικημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE