Χειροπέδες σε 23χρονο - Aφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 22 κιλά κάνναβης -Δείτε φωτογραφία

Χειροπέδες σε 23χρονο - Aφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 22 κιλά κάνναβης -Δείτε φωτογραφία

Συνελήφθη 23χρονος στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είχε στις αποσκευές του 22 κιλά κάνναβης.

Ο 23χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το εξωτερικό σήμερα το πρωί.

Μετά από συλλογή πληροφοριών, και με την συνεργασία μελών του Τμήματος Τελωνείου και της Αστυνομίας ο νεαρός υποβλήθηκε σε έλεγχο ως αποτέλεσμα του οποίου φέρεται να εντοπίστηκαν στις αποσκευές του αριθμός συσκευασιών με κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 22 κιλών.

Ο 23χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της εισαγωγής, κατοχής ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα άτομα.

Ο ύποπτος αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE