ΑΚΕΛ: Ο ΔΗΣΥ είναι το «ακούραστο» golden boy των τραπεζών

ΑΚΕΛ: Ο ΔΗΣΥ είναι το «ακούραστο» golden boy των τραπεζών

Στην δήλωση του ΔΗΣΥ οτί θα καταψηφίσει την πρόταση του ΑΚΕΛ για φορολόγηση των κερδών των Τραπεζών, έρχεται να απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς.


Ο ΔΗΣΥ όπως έκανε γνωστό  δεν πρόκειται να υπερψηφίσει την πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ που αφορά την έκτακτη φορολόγηση των κερδών των Τραπεζών που προέκυψαν την αύξηση των επιτοκίων και η οποία θα τεθεί προς ψήφιση την Πέμπτη στην Ολομέλεια.

Αυτούσια η ανακοίνωση ΑΚΕΛ

Δεν χρειαζόταν να εκδώσει δήλωση ο Συναγερμός για να μας πει ότι -και αύριο- θα ταχθεί με τις τράπεζες. Γνωρίζουν και οι πέτρες σε αυτό τον τόπο ότι ο ΔΗΣΥ είναι το "ακούραστο" golden boy των τραπεζών.

Πρέπει όμως να απαντήσουν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις: να επιστρέψουν οι τράπεζες στην κοινωνία έστω ένα μικρό μέρος από τα 2,5 δις υπερκέρδη τους ή όχι;

Με την κοινωνία ή με τις τράπεζες;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE