Κυπριακό και διμερείς σχέσεις συζήτησαν ΥΠΕΞ και Πρέσβειρα Σερβίας

Κυπριακό και διμερείς σχέσεις συζήτησαν ΥΠΕΞ και Πρέσβειρα Σερβίας

Για τις διμερείς Κύπρου-Σερβίας, το Κυπριακό και τις σχέσεις Σερβίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης συζήτησαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν, ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος και η νέα Πρέσβειρα της Σερβίας στην Κύπρο, Σουζάνα Μπόσκοβιτς-Προντάνοβιτς.

Σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Χ σημειώνεται ότι «η συζήτηση επικεντρώθηκε στο εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων Κύπρου-Σερβίας και στην πολύπλευρη συνεργασία, στο Κυπριακό και στις σχέσεις Σερβίας - ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE