Μοντέλο του OnlyFans έκανε σεξ με 101 άτομα σε μια ημέρα και έβαλε τα κλάματα γιατί τους... απογοήτευσε

Μοντέλο του OnlyFans έκανε σεξ με 101 άτομα σε μια ημέρα και έβαλε τα κλάματα γιατί τους... απογοήτευσε

«Βαρύ» και συναισθηματικά φορτισμένο αποδείχθηκε για το μοντέλο του OnlyFans, Λίλι Φίλιπς, το να κάνει σεξ με 101 άνδρες μέσα σε μόλις 24 ώρες, με την 23χρονη να «λυγίζει» στο ντοκιμαντέρ που γύρισε για όσα έζησε μια ημέρα του περασμένου Οκτωβρίου.

«Ορισμένες φορές νιώθω τελείως ρομπότ. Μετά τον 30ο, έγινε ρουτίνα για το πώς θα το κάνουμε και ορισμένες φορές απομακρύνεσαι τόσο που δεν είναι πια καθόλου κανονικό σεξ» είπε η νεαρή Βρετανίδα.

Η ίδια παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι «στο μυαλό μου τώρα μπορώ να θυμηθώ περίπου 5 ή 6 τύπους, το πολύ 10 και μέχρι εκεί. Δεν είναι περίεργο αυτό; Αν δεν είχα τα βίντεο, δεν θα θυμόμουν ότι έκανα σεξ με 101 άνδρες».

Η Φίλιπς εξομολογήθηκε ότι αυτό που την κάνει να νιώθει «τόσο άσχημα» για την εμπειρία της ήταν ότι απογοήτευσε τους 101 ερωτικούς παρτερνέρ καθώς δεν μπόρεσε να τους μιλήσει όσο θα ήθελε ή δεν ενδιαφέρθηκε γι' αυτό.


Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ένα άτομο που παραπονέθηκε γιατί μίλησαν μόνο για 3 λεπτά πριν να κάνουν σεξ ενώ η Φίλιπς είχε υποσχεθεί ότι θα συζητήσουν για 5 λεπτά.

«Νομίζω πως όταν υπόσχεσαι κάτι σε κάποιον που σε στηρίζει, είναι δύσκολο να τους απογοητεύεις» πρόσθεσε η 23χρονη Βρετανίδα.

Απευθυνόμενη, δε, σε άλλες «συναδέλφους» της, η Φίλιπς παραδέχθηκε ότι η προσπάθεια αυτή «ήταν πιο έντονη από όσο πίστευα. Δεν είναι για τις αδύναμες, ήταν δύσκολο. Δεν ξέρω αν θα το πρότεινα. Μπαίνει ένας, βγαίνει ένας, είναι έντονο».

Παρόλα αυτά, η 23χρονη προσφάτως ανακοίνωσε ότι ο επόμενος στόχος της είναι να κάνει σεξ με 1.000 άνδρες σε ένα 24ωρο, κάτι που σκοπεύει να κάνει τον προσεχή Ιανουαρίο.
Μοντέλο του OnlyFans έκανε σεξ με 101 άτομα σε μια ημέρα και έβαλε τα κλάματα γιατί τους... απογοήτευσε

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE