Τραγωδία στο Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε νεκρός μοναχός - Αγνοούταν για δύο εβδομάδες

Τραγωδία στο Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε νεκρός μοναχός - Αγνοούταν για δύο εβδομάδες

Νεκρός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «Μονοξυλίτη» Αγίου Όρους, σε βραχώδη ακτή, ένας 40χρονος μοναχός, η εξαφάνισή του οποίου είχε δηλωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καρυών, στις 29 Νοεμβρίου.

Στη Θεσσαλονίκη η σορός του

Με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Όρους και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρυών, η σορός μεταφέρθηκε σε σημείο προσβάσιμο από θάλασσα και από εκεί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στη στεριά.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE