Πάφος: Ξάφρισαν ξενοδοχείο κλέβοντας μπουρνούζια και πετσέτες αξίας 26 χιλιάδων - Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Πάφος: Ξάφρισαν ξενοδοχείο κλέβοντας μπουρνούζια και πετσέτες αξίας 26 χιλιάδων - Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών υπαλλήλων, δύο από τη Ρουμανία ηλικίας 32 χρόνων, και ενός 26χρονου από το Πακιστάν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Τα τρία πρόσωπα που είναι ξενοδοχοϋπάλληλοι συνελήφθησαν χθες σε σχέση με απόσπαση από το ξενοδοχείο που εργάζονται διάφορων ειδών ανάμεσα στα οποία μπουρνούζια, πετσέτες, σεντόνια και μαξιλάρια αξίας περίπου 26 χιλιάδων ευρώ.

Για τα τρία πρόσωπα η αστυνομία Κουκλιών, μετά από εξετάσεις που διενήργησε, εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον τους.

Ακολούθως συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE