Τραγωδία σε στρατόπεδο στη Λευκωσία! Εθνοφρουρός έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του G-3

Τραγωδία σε στρατόπεδο στη Λευκωσία! Εθνοφρουρός έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του G-3

Συγκλονισμένοι οπλίτες και αξιωματικοί σε στρατόπεδο στην επ. Λευκωσίας μετά τα κακά μαντάτα και το τραγικό τέλος ενός ακόμα νέου.

Δυστυχώς ένας 18χρονος  στρατιώτης, έβαλε τέρμα στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εθνοφρουρός που υπηρετούσε τη θητεία στο στρατόπεδο της Κλήρου και ενώ εκτελούσε χρέη σκοπού, όπως αναφέρουν πηγές της ιστοσελίδας μας πάτησε τη σκανδάλη του υπηρεσιακού του G-3 και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πυροβολισμός έθεσε σε συναγερμό τη μονάδα, με τους αξιωματικούς αλλά και οπλίτες να προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ένα 18χρονο παληκάρι, προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.