Σελένα Γκόμεζ: Ο Τζάστιν Μπίμπερ, η μάχη με τις ασθένειες και το αίσιο τέλος στο παραμύθι της με τον Μπλάνκο

Σελένα Γκόμεζ: Ο Τζάστιν Μπίμπερ, η μάχη με τις ασθένειες και το αίσιο τέλος στο παραμύθι της με τον Μπλάνκο

Η Σελένα Γκόμεζ έχει διανύσει μια ζωή γεμάτη εμπειρίες στα μόλις 32 της χρόνια. Πίσω από τη λάμψη και τη φήμη όμως, η πορεία της έχει «σημαδευτεί» από σημαντικές προσωπικές δυσκολίες, όπως μια πολυσυζητημένη σχέση, προκλήσεις που αφορούν στην ψυχική της υγεία, καθώς και τη διαχείριση μιας σοβαρής ασθένειας που άλλαξε την καθημερινότητά της.

Παρά τις μάχες που έδωσε και εξακολουθεί να δίνει, η ταλαντούχα σταρ βρίσκεται πλέον στην πιο όμορφη φάση της ζωής της, καθώς τις προάλλες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον μουσικό παραγωγό Μπένι Μπλάνκο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης ο Τραμπ

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης ο Τραμπ

Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, απέστειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για να συμμετέχει η Κύπρος στο "Συμβούλιο Ειρήνης" για τη Γάζα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE