Τροχαίο με σοβαρούς τραυματισμούς στο κέντρο της Λευκωσίας! – «Ανέπνεαν όταν τους πήραν…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο με σοβαρούς τραυματισμούς στο κέντρο της Λευκωσίας! – «Ανέπνεαν όταν τους πήραν…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκούτερ στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο με πολυμελή οικογένεια, στη συμβολή της λεωφόρου Θεμιστοκλή Δέρβη και της οδού Ευαγόρου, παρά το Fridays.

Τέτοια ήταν η σφοδρότητα της σύγκρουσης ώστε το αυτοκίνητο που σταμάτησε λίγο πριν το ύψος του παλιού ΓΣΠ, είχε σοβαρές ζημιές στην αριστερή του πλευρά (βλ. φωτογραφία). Μάλιστα, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι άνοιξαν οι αερόσακκοι.

Τροχαίο Λευκωσίας: Απεβίωσε ο 30χρονος Ρώσος, τραυματισμένη η 27χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι δυο επιβαίνοντες (αλλοδαποί) του σκούτερ που είχαν κατεύθυνση από τη Θεμιστοκλή Δέρβη προς το κέντρο της Λευκωσίας , τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. «Την ώρα που ήρθαν ασθενοφόρα να τους μεταφέρουν ανέπνεαν, πάντως...», μας ανέφερε άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή ήταν μπροστά.

Για την ώρα άγνωστο παραμένει κατά πόσον τα μέλη της οικογένειας ομογενών έχουν τραυματιστεί.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 16:00. Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί βρέθηκαν στο χώρο για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.