Χειρουργήθηκε στο ισχίο η Νάνσι Πελόζι μετά την πτώση της στη διάρκεια επίσκεψης στο Λουξεμβούργο

Χειρουργήθηκε στο ισχίο η Νάνσι Πελόζι μετά την πτώση της στη διάρκεια επίσκεψης στο Λουξεμβούργο

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου μετά τον τραυματισμό της κατά τη διάρκεια επίσημου ταξιδιού στο Λουξεμβούργο, σύμφωνα με το γραφείο της.

«Νωρίτερα σήμερα το πρωί, η επίτιμη πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι υποβλήθηκε σε επιτυχή αντικατάσταση ισχίου και βρίσκεται σε καλή κατάσταση», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπός της Ίαν Κρέγκερ.

Η 84χρονη Πελόζι μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο νοσοκομείο των ΗΠΑ στη Γερμανία αφού σκόνταψε κι έπεσε ενώ συμμετείχε σε επίσημη εκδήλωση την Παρασκευή.

Η Πελόζι ταξίδευε με διακομματική αντιπροσωπεία βουλευτών στο Λουξεμβούργο για τον εορτασμό της 80ής επετείου της Μάχης των Αρδεννών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE