Αναστάτωση στο μετρό Θεσσαλονίκης: Συρμός ακινητοποιήθηκε πριν από σταθμό, επιβάτες περπατούσαν μέσα στη σήραγγα - Δείτε βίντεο

Αναστάτωση στο μετρό Θεσσαλονίκης: Συρμός ακινητοποιήθηκε πριν από σταθμό, επιβάτες περπατούσαν μέσα στη σήραγγα - Δείτε βίντεο

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο μετρό της Θεσσαλονίκης όταν συρμός ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Φλέμινγκ.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγο μετά τις 18:00 του Σαββάτου (14/12).

Σε βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα επιβάτιδα του μετρό φαίνεται να προχωράει μαζί με άλλους επιβάτες, παράλληλα με τις γραμμές του μετρό, προκειμένου να φτάσουν στον σταθμό Φλέμινγκ. Από εκεί ανέβηκαν στην αποβάθρα κι από εκεί στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη, έμειναν μέσα στο συρμό ένα τέταρτο με κλειστές πόρτες.


Στη συνέχεια άνοιξαν οι πόρτες και εργαζόμενη τους καθοδήγησε με τα πόδια στις σήραγγες μέχρι το σταθμό Φλέμινγκ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης «λόγω τεχνικού προβλήματος, τα δρομολόγια από σταθμό Νέα Ελβετία μέχρι σταθμό Πανεπιστήμιο διεξάγονται μόνο μέσω της τροχιάς 1».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE