Μητέρα ομήρου προς Νετανιάχου: Θα είμαι ο χειρότερος εφιάλτης σου αν ο γιος μου δεν επιστρέψει ζωντανός

Μητέρα ομήρου προς Νετανιάχου: Θα είμαι ο χειρότερος εφιάλτης σου αν ο γιος μου δεν επιστρέψει ζωντανός

Περίπου 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα των IDF στο Τελ Αβίβ, διαμαρτυρόμενοι κατά της κυβέρνησης και ζητώντας συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων.

Στην είσοδο της στρατιωτικής βάσης, η Einav Zangauker, μητέρα του ομήρου Matan Zangauker, κατηγόρησε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι υπονομεύει σκοπίμως τις διαπραγματεύσεις, προειδοποιώντας τον ότι θα γίνει «ο χειρότερος εφιάλτης του» εάν ο γιος της δεν επιστρέψει ζωντανός.

«Από συζητήσεις που είχα με αξιωματούχους γνωρίζω ότι δεν έχετε καμία πρόθεση να φέρετε πίσω τον Matan, ότι μου είπατε ψέματα», δήλωσε. «Δεν σκοπεύετε να τερματίσετε τον πόλεμο μέσω μιας συνολικής συμφωνίας».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Νετανιάχου ότι ενώ δηλώνει πως δεσμεύεται για την επιστροφή όλων των ομήρων, στην πραγματικότητα σχεδιάζει να φέρει πίσω μόνο λίγους, ασκώντας στρατιωτική πίεση στους υπόλοιπους με τραγικές συνέπειες.

«Δεν σας απειλώ, σας ενημερώνω: δεν θα λάβετε καμία συγχώρεση, καμία επιείκεια», συνέχισε. «Προσωπικά, θα σας κυνηγήσω αν ο Matan επιστρέψει σε φέρετρο. Θα γίνω ο χειρότερος εφιάλτης σας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE