«Μην μου μιλάς για καλοκαίρια» - Δείτε πως είναι σήμερα η pop star των 90s Σοφία Αρβανίτη (ΦΩΤΟ)

«Μην μου μιλάς για καλοκαίρια» - Δείτε πως είναι σήμερα η pop star των 90s Σοφία Αρβανίτη (ΦΩΤΟ)

Η Σοφία Αρβανίτη είναι μία από τις σημαντικότερες ποπ φωνές, του ελληνικού πενταγράμμου, που μεσουράνησε στις δεκαετίες των 80’s και κυρίως 90’s. Με το Μιχάλη Ρακιντζή, αποτέλεσαν ένα μοναδικό δίδυμο, με πολλούς fans.

Πριν από μερικά βράδια μία σπάνια έξοδο και φωτογραφήθηκε χαρούμενη και ανανεωμένη. Συγκεκριμένα, έδωσε το παρών την πρεμιέρα της μουσικής παράστασης του Σταμάτη Κραουνάκη με τίτλο «Όλοι ένα: Φίλα με» μαζί με πολλούς καλλιτέχνες.

Εκεί φωτογραφήθηκε στο πλευρό του κορυφαίου δημιουργού και όπως είναι εμφανές, ο χρόνος έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στη Σοφία Αρβανίτη. Η εικόνα της, γράφει το ελληνικό People, μπορεί να έχει αλλάξει, όμως τα γλυκά της χαρακτηριστικά παραμένουν αναλλοίωτα.

Δείτε τις στιγμές, που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και θα εκπλαγείτε από την εικόνα της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE