Αλβανός μαχαίρωσε και σκότωσε 50χρονο στην Ρόδο γιατί του έκανε παρατήρηση για τη... μουσική

Αλβανός μαχαίρωσε και σκότωσε 50χρονο στην Ρόδο γιατί του έκανε παρατήρηση για τη... μουσική

Το φονικό έγινε διότι το θύμα έκανε παρατήρηση στον Αλβανό δράστη να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής

Νεκρός από πολλαπλές μαχαιριές στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα έπεσε 50χρονος άνδρας, το απόγευμα της Κυριακής στο νησί της Ρόδου, μετά από καυγά που είχε με τον δράστη. 

Το φονικό που συγκλονίζει την περιοχή σημειώθηκε στις 5 παρά 10 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν νωρίτερα τσακωθεί διότι ο 50χρονος Έλληνας ζήτησε από τον Αλβανό δράστη να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής που είχε βάλει για να ακούσει. Τότε, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε, καταφέρνοντας έτσι θανατηφόρα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα!

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν εκεί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν ήταν πλέον αργά καθώς ο άτυχος είχε ξεψυχήσει. Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της αστυνομίας, ενώ έχει ενημερωθεί η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου και ο αρμόδιος Ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.