Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Ανήλικος εισέβαλε στο σχολείο του στο Ουισκόνσιν, άνοιξε πυρ, σκότωσε τέσσερις και αυτοκτόνησε

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Ανήλικος εισέβαλε στο σχολείο του στο Ουισκόνσιν, άνοιξε πυρ, σκότωσε τέσσερις και αυτοκτόνησε

Ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό σε αμερικανικό σχολείο έλαβε χώρα σήμερα, αυτή τη φορά στο Μάντισον του Ουισκόνσιν, όπου η αστυνομία κλήθηκε να ανταποκριθεί σε πυροβολισμούς στο χριστιανικό σχολείο Abundant Life.

Σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ, υπήρξε ένοπλη επίθεση με τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και επτά τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ανήλικος δράστης, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν μαθητής του σχολείου, αυτοκτόνησε και το άψυχο σώμα του βρέθηκε μέσα σε σχολική αίθουσα.

Η αστυνομία απέκλεισε άμεσα την περιοχή, διεξάγοντας περαιτέρω έρευνες για το περιστατικό.

Το σχολείο φιλοξενεί περίπου 390 παιδιά -από μαθητές νηπιαγωγείου έως και λυκείου- και οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα θύματα του αιματηρού συμβάντος. «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και οι προσευχές μου για όλα τα θύματα της τραγωδίας στο Χριστιανικό Σχολείο Abundant Life. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά την κατάσταση» έγραψε στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE