ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαριλάου: Γέμισαν τα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων με RSV - «Ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος»

Χαριλάου: Γέμισαν τα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων με RSV - «Ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος»

Γέμισαν τα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων με RSV και λοιμώξεις.

Όπως αναφέρει στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Χαράλαμπος Χαριλάου – Εκπρόσωπος Τύπου ΟΚΥπΥ, ο οργανισμός αυξάνει τις κλίνες «Υπάρχει έξαρση του RSV... έχουμε ξεπεράσει τις 100 διαθέσιμες κλίνες σε παιδιατρικούς θαλάμους».

Πέρα από την πληρότητα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, όπου αυξήθηκαν οι κλίνες, ο κ.Χαριλάου σημειώνει ότι γίνεται αγώνας για να βρει κάποιος κλίνη.

Το φαινόμενο της έξαρσης ιώσεων συμβαίνει κάθε χρόνο, ωστόσο φέτος «Ξεκίνησαν πιο νωρίς από ότι περιμέναμε», εξηγεί ο κ.Χαριλάου.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη μεγάλη επισκεψιμότητα στο ΤΑΕΠ και ιδιαίτερα παιδιών το Σαββατοκύριακο.

Δείτε το βίντεο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία στη Λευκωσία: Ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ο 67χρονος που έχασε τη ζωή του – «Προσπαθούσε να το ανακαινίσει…»

• Παρατηρητήριο: Μειώθηκαν οι τιμές κρεάτων και λαχανικών αλλά αυξήθηκαν για βρεφικό γάλα, καφέ και ψωμί - Δείτε πίνακες

• Ψάχνεις δουλειά στο δημόσιο; Άνοιξαν τρεις νέες θέσεις - Όλες οι λεπτομέρειες

• Καύσιμα: Αναμένονται αυξήσεις ή μειώσεις ενόψει των εορτών; - Οι εκτιμήσεις και που αναμένεται να κυμανθούν οι τιμές

• Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές - Πότε επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές

• Αννίτα: «Tίποτε δεν μου φέφκει…»



Οδικό χάρτη για στάση ΕΕ για Συρία ζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Xαιρετίζει απομάκρυνση ρωσικής επιρροής

Οδικό χάρτη για στάση ΕΕ για Συρία ζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Xαιρετίζει απομάκρυνση ρωσικής επιρροής

Στην ανάγκη ενός οδικού χάρτη για το πώς θα κινηθεί η ΕΕ απέναντι στη νέα κατάσταση πραγμάτων στη Συρία, ανάλογα με τα θετικά βήματα που θα κάνουν οι νέες αρχές σε σχέση με την πολιτική μετάβαση, τη δημιουργία συμπεριληπτικής Κυβέρνησης και σεβασμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top