LIVE Εικόνα: Συνεχίζεται μετά το διάλειμμα η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό στη Βουλή – Δείτε τις τοποθετήσεις των βουλευτών

LIVE Εικόνα: Συνεχίζεται μετά το διάλειμμα η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό στη Βουλή – Δείτε τις τοποθετήσεις των βουλευτών

Η Βουλή των Αντιπροσώπων συνεχίζει σήμερα για δεύτερη μέρα τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2025 με τις τοποθετήσεις βουλευτών από όλα τα κόμματα.

Τη συζήτηση τη Δευτέρα άνοιξαν με τις τοποθετήσεις τους οι Αρχηγοί ή Εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Σήμερα θα τοποθετηθούν επί του προϋπολογισμού συνολικά 39 βουλευτές από όλα τα κόμματα

Η συνεδρία της Ολομέλεια ξεκίνησε στις 9 το πρωί με τις τοποθετήσεις 18 βουλευτών και διακόπηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι.

Η συνεδρία θα επανήρχισε στις 15:00 το απόγευμα με άλλες 21 τοποθετήσεις.

Η συζήτηση του προϋπολογισμού θα συνεχίσει και την Τετάρτη το απόγευμα, ενώ θα κορυφωθεί με την ψηφοφορία επί του προϋπολογισμού και των τροπολογιών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Δείτε live:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE