Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο

Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο

Η συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής για ακόμα μια φορά αποκάλυψε ότι κάποια κόμματα από τη μία διατείνονται ότι προστατεύουν τους πολίτες αλλά ψηφίζουν προτάσεις σε βάρος των πολιτών όπως ήταν το κούρεμα των καταθέσεων η απορρόφηση των αξιογράφων οι εκποιήσεις κτλ.

 

Έκπληξη ήταν και η στάση του ΕΛΑΜ, από την μία ζήτησε αναβολή της συζήτησης του θέματος για την φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών, άρα να μην μπορεί να επιβληθεί φορολογία στα υπερκέρδη του 2024 και από την άλλη ψήφισε την πρόταση για την φορολογία.

Από την μία προστατεύουν τις τράπεζες και από την άλλη διατεινονται ότι υπερασπίζονται τους πολίτες.

Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE