Χειροπέδες σε 38χρονο: Διέρρηξε αποθήκες πολυκατοικίας στη Λευκωσία και άρπαξε ό,τι βρήκε – Στην κατοχή του και ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 38χρονο: Διέρρηξε αποθήκες πολυκατοικίας στη Λευκωσία και άρπαξε ό,τι βρήκε – Στην κατοχή του και ναρκωτικά

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 42χρονη, ότι μεταξύ των ωρών 8π.μ. – 5.15μ.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν αποθήκες πολυκατοικίας στη Λευκωσία και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων μία βαλίτσα.

Μέλη της Αστυνομία μετέβησαν στη σκηνή, όπου κατά τη διάρκεια εξετάσεων και περιπολιών, εντόπισαν στην περιοχή έναν άντρα ηλικίας 38 ετών, να ψάχνει μέσα σε μία βαλίτσα, η οποία ομοίαζε σε αυτή που είχε κλαπεί. Ο 38χρονος, δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή της και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Επίσης, δίπλα από τον ύποπτο εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν μία ταξιδιωτική τσάντα που περιείχε ασημένια σκεύη, μία τσάντα με τρόφιμα, μία εργαλειοθήκη, τσάντες διαφόρων μαρκών, κ.ά., τα οποία αναγνωρίστηκαν από την 42χρονη, ως μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Επίσης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε μικτή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 38χρονος αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE