Θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε η Μαρία Κουτσίδου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε η Μαρία Κουτσίδου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη σε συγγενείς, φίλους καθώς και στο Παλαιχώρι προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 64χρονης Μαρίας Κουτσίδου από Παλαιχώρι Ορεινής, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης μητέρας και γιαγιάς, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντάνασσας στο Παλαιχώρι, σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 14:00.

Οι τεθλιμμένοι:

Παιδιά, εγγονή και λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE