Ανώτερη Υπαστυνόμος εξελέγη στην Αντιπροεδρία του ΔΣ της EUROPOL

Ανώτερη Υπαστυνόμος εξελέγη στην Αντιπροεδρία του ΔΣ της EUROPOL

Καθήκοντα αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPOL, για τους επόμενους 18 μήνες, αναλαμβάνει η Υποδιευθύντρια Διεύθυνσης Αστυνομικής Συνεργασίας, της Δ.Ε.Ε. & Δ.Α.Σ. Ανώτερη Υπαστυνόμος Μαρία Χαραλάμπους.

Η κ. Χαραλάμπους εξελέγη στη θέση της Αντιπροέδρου μετά από σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη κατά την 140η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPOL, που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη, την περασμένη εβδομάδα. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για το επόμενο 18μηνο, εξελέγη ομόφωνα ο Πολωνός εκπρόσωπος κος Ireneusz Sienko.

Κατά τη συνάντηση, διεξήχθη ψηφοφορία και για την ανάδειξη των Προέδρων των Ομάδων Εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου για τα Εταιρικά Θέματα και για τη Διαχείριση Πληροφοριών. 

Στη θέση του Προέδρου της Ομάδας Εργασίας για Εταιρικά Θέματα, εξελέγη ο Επικεφαλής του Γραφείου Αξιωματικών Συνδέσμων της Κύπρου στην EUROPOL, Α/Λοχ. 1623 Γιώργος Κάρκας, ενώ πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για την Διαχείριση Πληροφοριών εξελέγη ο Δανός Εκπρόσωπος κος Ulrik Bang.

Τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPOL για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν και ανέφεραν ότι θα εργαστούν με ζήλο και αφοσίωση στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE