Ανείπωτη θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε ο Κυριάκος (Κλάτσας) Χατζηβραχίμης - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του  

Ανείπωτη θλίψη στη Λευκωσία: Πέθανε ο Κυριάκος (Κλάτσας) Χατζηβραχίμης - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του   

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 98χρονου Κυριάκου Χατζηβραχίμη (Κλάτσα) από το Τσέρι ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Δεκεμβρίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία του, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στο Τσέρι, αύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024, ώρα 11:00.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Τσερίου

Οι τεθλιμμένοι:

Παιδιά, εγγόνια και λοιποί συγγενείς

Η παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για άπορες οικογένειες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE