Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο - Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 54χρονη όταν το όχημά της έπεσε σε γκρεμό στην επαρχία Λευκωσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 9.30 το βράδυ όταν τρεις Αιγύπτιοι συγγενείς (54χρονος, 30χρονος και 19χρονος) πήγαν στο σπίτι ενός 20χρονου ομοεθνή τους. Εξαιτίας προσωπικών διαφορών που είχαν ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στους τέσσερις άνδρες ενώ δεν άργησαν να βγουν και τα μαχαίρια! Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρία συνολικά άτομα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τρία άτομα και συγκεκριμένα: τον 30χρονο (ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο), ο 20χρονος (που φέρει ελαφρύτερα τραύματα και νοσηλεύεται) και ο 54χρονος ο οποίος δέχθηκε μόνο πρώτες βοήθειες.
Στο σημείο έσπευσαν και οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη και των τεσσάρων ανδρών. Οι μεν δύο νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.
Πηγή: www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις