Χωρίς νερό περιοχές της Λεμεσού - Βλάβη σε κεντρικό αγωγό - Τι να προσέξουν οι κάτοικοι

Χωρίς νερό περιοχές της Λεμεσού - Βλάβη σε κεντρικό αγωγό - Τι να προσέξουν οι κάτοικοι

Λόγω βλάβης στον Κεντρικό παροχετευτικό αγωγό του Κοινού Σχεδίου Υδατοπρομήθειας Μουτταγιάκας ενδέχεται να επηρεαστεί η υδροδότηση στις Κοινότητες Παρεκκλησιάς, Πεντακώμου, Μόνης και Μοναγρουλίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΟΑ Λεμεσού, τα συνεργεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού καταβάλλουν προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση της βλάβης εντός της ημέρας.

Καλούνται οι καταναλωτές των πιο πάνω Κοινοτήτων να περιορίσουν τη χρήση νερού στις απολύτως απαραίτητες ανάγκες για να μην επηρεαστεί η ομαλή υδροδότηση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE