Χειροπέδες σε 34χρονο - Έκλεψε χρήματα και καπνικά προϊόντα από περίπτερο

Χειροπέδες σε 34χρονο - Έκλεψε χρήματα και καπνικά προϊόντα από περίπτερο

Υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος, τέθηκε άντρας ηλικίας 34 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του, διάρκειας εφτά ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 12 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, διαπράχθηκε διάρρηξη σε περίπτερο στην επαρχία Λάρνακας, από όπου κλάπηκε χρηματικό ποσό, μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων και άλλη περιουσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE