Χειροπέδες σε 34χρονο - Έκλεψε χρήματα και καπνικά προϊόντα από περίπτερο

Χειροπέδες σε 34χρονο - Έκλεψε χρήματα και καπνικά προϊόντα από περίπτερο

Υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος, τέθηκε άντρας ηλικίας 34 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του, διάρκειας εφτά ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 12 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, διαπράχθηκε διάρρηξη σε περίπτερο στην επαρχία Λάρνακας, από όπου κλάπηκε χρηματικό ποσό, μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων και άλλη περιουσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Η κρίση του αφθώδους πυρετού στην κυπριακή κτηνοτροφία και η έντονη ανησυχία των παραγωγών βρίσκονται στο επίκεντρο, με την κυβέρνηση να καλεί σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους κτηνοτρόφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE