Στο Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη πεζή – Την κτύπησε μοτοσικλετιστής

Στο Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη πεζή – Την κτύπησε μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10) έξω από το Μακάρειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, νεαρός μοτοσικλετιστής παρέσυρε την ηλικιωμένη πεζή, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Αμέσως, η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς εκ πρώτης φαίνεται πως κατάσταση της, είναι σοβαρή.

Από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με την Αστυνομία να βρίσκεται στη περιοχή για τον έλεγχο της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η Τροχαία Αστυνομίας διερευνά το συμβάν. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE