ΠτΔ: Καταδικάζει την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο

ΠτΔ: Καταδικάζει την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης καταδίκασε την επίθεση, το βράδυ της Παρασκευής, σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας.

Σε ανάρτησή του σήμερα, στο X, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έγραψε ότι είναι «βαθιά σοκαρισμένος και συντετριμμένος από τη φρικτή επίθεση» που άφησε πίσω της πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

«Καταδικάζω πλήρως αυτή την κατακριτέα πράξη. Σε αυτήν την τραγική στιγμή οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων καθώς είμαστε αλληλέγγυοι με τον λαό της Γερμανίας», κατέληξε ο Πρόεδρος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης:  Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Στο πολυδιάστατο και πολυσχιδές ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του την Κυριακή το βράδυ στην τελετή απονομής του Χρυσού Παρασήμου του Αποστόλου Βαρνάβα στον Μητροπολίτη Κύκκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE