Προσοχή στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Επικρατεί έντονη βροχόπτωση

Προσοχή στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Επικρατεί έντονη βροχόπτωση

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τον Κόρνο, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας και τα φώτα κινδύνου του οχήματός τους αναμμένα. 

Επίσης λόγω κατολίσθησης πετρών και πτώσης κλαδιών στο οδόστρωμα, ο δρόμος Κακοπετριάς - Πεδουλά, έχει καταστεί επικίνδυνος.
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 Διαβάστε ακόμη: Έκτακτο - Οδηγοί προσοχή! Κατολισθήσεις στο δρόμο Καρβουνά – Τροόδους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE