Τροχαίο στην Άρτα: Δύο αδερφές 14 και 16 ετών παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Τροχαίο στην Άρτα: Δύο αδερφές 14 και 16 ετών παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Δύο ανήλικες αδελφές, ηλικίας 14 και 16 ετών, τραυματίστηκαν όταν χτυπήθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ επιχειρούσαν να διασχίσουν την Περιφερειακή Οδό στην Άρτα.

Μετά το περιστατικό, τα κορίτσια μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου οι γιατροί τους παρείχαν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του artinos.gr, η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.