Πλημμύρισε ξανά το ΓΝ Πάφου - «Οι μέτριοι και οι ανίκανοι συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα» - Δείτε βίντεο

Πλημμύρισε ξανά το ΓΝ Πάφου - «Οι μέτριοι και οι ανίκανοι συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα» - Δείτε βίντεο

Πλημμύρισαν για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες οι Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα το βράδυ του Σαββάτου (21/12).

Ο δήμαρχος της Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος δημοσίευσε σχετικό βίντεο μαζί με την ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Πλημμύρισαν πάλι τώρα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ! Αυτή την φορά δεν μπορούν ψευδώς να το αποδώσουν στον εργολάβο. Οι μέτριοι και ανίκανοι συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα.  Κρίμα», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE