Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη σε Πάτρα και Κάτω Αχαΐα - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη σε Πάτρα και Κάτω Αχαΐα - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Αχαΐα, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα και έχουν κατασχεθεί ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν αργότερα από την Αστυνομία. Σύμφωνα με το tempo24news.gr, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και διακινούσαν μεγάλες ποσόστητες κοκαΐνης σε Πάτρα και Κάτω Αχαΐα.

Στελέχη του τμήματος Διώξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, τους εντόπισαν και παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους για περισσότερο από 4 μήνες.

Μάλιστα μαζί με τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα , στην περιοχή των Συνόρων, στην Πάτρα, την ώρα που προσπαθούσαν να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Από τις έρευνες στα σπίτια των 4 διακινητών κατασχέθηκε ποσότητα 700 γραμμαρίων κοκαΐνης, αλλά και χασίς.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.