Ερασιτεχνικός αγώνας διεκόπη γιατί ποδοσφαιριστής μαχαιρώθηκε στο ημίχρονο... Από διαρρήκτες!

Ερασιτεχνικός αγώνας διεκόπη γιατί ποδοσφαιριστής μαχαιρώθηκε στο ημίχρονο... Από διαρρήκτες!

Τα πάντα μπορεί να δει κανείς σε ένα γήπεδο. Από διαιτητή να τραβά όπλο, όπως συνέβη στη Βραζιλία, μέχρι ποδοσφαιριστή να δέχεται μαχαιριές στο λαιμό!

Το πρώτο ημίχρονο του ερασιτεχνικού αγώνα που διεξήχθη στο Σάσεξ της Βρετανίας ανάμεσα στη Mile Oak και την Allianz είχε μόλις λήξει. Κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήριά τους, οι παίκτες της Mile Oak αντιλήφθηκαν ότι τα τζάμια ήταν σπαμένα και δευτερόλεπτα αργότερα έπεσαν πάνω σε διαρρήκτες.

Οι τελευταίοι αποπειράθηκαν να τραπούν σε φυγή, ωστόσο ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της Allianz πήρε πολύ βαριά το «δράμα» των αντιπάλων του και άρχισε να τους κυνηγά στο δάσος. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε πεσμένος στο έδαφος και αιμόφυρτος. Είχε δεχθεί πολλά χτυπήματα από τους διαρρήκτες και το σημαντικότερο, μια μαχαιριά στο λαιμό.

Όπως υποστήριξαν μάλιστα εκπρόσωποι του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε «ήταν πολύ, πολύ τυχερός που έζησε...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE