Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Ο Οργανισμός αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής δεν απαιτεί πλέον την προσκόμιση Εγγράφων Τίτλου Ιδιοκτησίας και Χωρομετρικού Σχεδίου, που αφορά το Τεμάχιο για το οποίο υποβάλλεται Αίτηση.
Ως εκ τούτου, ο Τίτλος Ιδιοκτησίας και το Χωρομετρικό Σχέδιο, έγγραφα τα οποία μέχρι σήμερα έπρεπε να προσκομίζονται ως συνοδευτικά κατά την υποβολή των αιτήσεων πλέον δεν απαιτούνται, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Η ΑΗΚ ευχαριστεί το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας για την άψογη συνεργασία, τη συμβολή του και την ευελιξία που έχει επιδείξει κατά την ανάπτυξη της πλατφόρμας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού.
«Στον πυρήνα των προτεραιοτήτων της ΑΗΚ βρίσκονται ο συνεχής εκσυγχρονισμός των τεχνολογικών μέσων και η ενίσχυση των δυνατοτήτων της. Μέλημά της είναι η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού του ηλεκτρισμού, η απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της και η άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις